Satellite Stories

SATELLITE STORIES BRENGT SINGLE UIT EN KOMT NAAR NEDERLAND.

Indierock band Satellite Stories komt in november voor drie concerten terug naar Nederland. Ze zijn dan te zien in Patronaat, Tivoli de Helling en Simplon. In aanloop hier naar toe, hebben de Finnen de single ‘Campus’ uitgebracht, afkomstig van hun eerder dit jaar verschenen derde studio-album ‘Vagabonds’ (via TCBYML). Met ‘Campus’ laat de band wederom een fris, opgewekt en bovenal super catchy (zomer)liedje horen, wat zich probleemloos in je hoofd nestelt.

Het tourschema ziet er als volgt uit:

04/11: Haarlem, Patronaat

06/11: Utrecht, Tivoli de Helling

14/11: Groningen, Simplon

De kaartverkoop is reeds gestart. Kaarten zijn te verkrijgen via de websites van de podia.

Satellite Stories debuteert in 2012 met het album ‘Phrases To Break The Ice’. Deze plaat wordt meteen in binnen- en buitenland goed ontvangen. Vergelijkingen worden getrokken met Two Doors Cinema Club, The Wombats en Vampire Weekend. Een jaar later verschijnt ‘Pine Trails’ met daarop de doorbraak singles ‘Campfire’, ‘Kids Aren’t Safe In The Metro’ en ‘Australia’.

Voor het derde album ‘Vagabonds’ duikt Satellite Stories de studio in met producer Simon Barnicott (Arctic Monkeys, Bombay Bicycle Club, Kasabian en Temper Trap), wat resulteert in uiterst aanstekelijke en onweerstaanbare songs; buitengewoon energiek en dansbaar!

Meer informatie over Satellite Stories is te vinden op www.satellitestories.com.