Armada Captivating

Volledige line-up ‘Armada Captivating’ onthuld.

Nadat enkele weken geleden werd onthuld dat ‘Armada Captivating’ tijdens ADE 2015 op 14 oktober in de Undercurrent losgaat, is de volledige line-up van het evenement bekendgemaakt. Naast Andrew Rayel, David Gravell, Disfunktion, Heatbeat, John Dahlbäck, KhoMha, Mark Sixma, Rodg, Ruben de Ronde en een special guest zijn nu ook Husman, Jochen Miller, Lush & Simon, Sandro Silva en (S)Haan aan de line-up toegevoegd.

Het evenement Armada Captivating komt voort uit de bekende Armada Nights en blaast een frisse wind door de muziekindustrie met een uniek concept en een combinatie van progressive house en trance-genres. De line-up is een mix van de grootste muzikale talenten en ‘s werelds beste dj’s. Kaarten voor ‘Armada Captivating’ zijn beschikbaar via souniquemediagroup.com en kosten 25 euro per ticket.

Maykel Piron, CEO Armada Music: “De Armada Night-shows zijn door de jaren heen erg succesvol gebleken, maar het werd tijd voor iets nieuws dat veel meer verschillende genres vertegenwoordigd. ‘Armada Captivating’ is de perfecte mix tussen de hedendaagse muziek en het geluid van de toekomst. We zijn erg trots en kunnen niet wachten om van start te gaan!”

Het Armada Captivating evenement is sterk verbonden met Armada Music’s sub label Armada Captivating. Het label richt zich op de grote muzikale talenten van dit moment, zonder dat de kwaliteit van de muziek daaronder lijdt. Naast de sterke betrokkenheid met de Trance-scene van vroeger staat Armada Captivating inmiddels ook bekend om een breder scala aan muziekgenres, wat terug te vinden is in dit Armada Captivating evenement.

Line-up ‘Armada Captivating’ (op alfabetische volgorde):

Andrew Rayel
David Gravell
Disfunktion
Heatbeat
Husman
Jochen Miller
John Dahlbäck
KhoMha
Lush & Simon
Mark Sixma
Sandro Silva
(S)Haan
Rodg
Ruben de Ronde

Special Guest Appearance