Armin van Buuren

DJ presenteert gloednieuwe ‘A State Of Trance at Ushuaïa, Ibiza 2015’ compilatie.

Armin van Buuren brengt voor het tweede jaar op rij een exclusief stukje Ibiza naar de rest van de wereld. Van Buuren’s gloednieuwe ‘A State Of Trance at Ushuaïa, Ibiza 2015’ compilatie is vandaag uitgebracht via Armada Music en vertolkt de hoogtepunten van zijn shows in Ushuaïa Ibiza Beach Hotel naar een dubbele mix.

Het album is één van de grootste compilaties van het jaar en herbergt de populairste tracks van Van Buuren’s live dj sets op Ibiza. Het album bevat maar liefst veertig platen van ’s werelds meest toonaangevende producers, waaronder ‘Another You’, Van Buuren’s hitsingle met singer-songwriter Mr. Probz, en ‘The One’, van het Nederlandse dj duo W&W.

Tot twee jaar terug werden Van Buuren’s zomertours nog gekenmerkt door residencies in andere clubs op Ibiza, waaronder Privilege, Amnesia en Space. Vorig jaar richtte hij echter zijn pijlen op Ushuaïa Ibiza Beach Hotel en sindsdien is de venue het zomerse thuisfront van Van Buuren, met elke donderdagavond een spetterde show onder de noemer ‘A State Of Trance at Ushuaïa, Ibiza’.

De shows op Ibiza staan in het teken van Van Buuren’s eigen radioshow: ‘A State Of Trance’. Wekelijks trekt de radioshow meer dan 33 miljoen luisteraars van over de hele wereld, verdeeld over meer dan 100 radiostations in 84 verschillende landen. In Nederland is ‘A State Of Trance’ elke vrijdagavond te horen op Radio 538, van 23.00 tot 01.00

Foto: Harold Versteeg