Crazy Town

Amerikaanse rockband is back!
Crazy Town is terug! Ruim 10 jaar na hun laatste album en 15 jaar na de wereldhit Butterfly presenteert de Amerikaanse rap rock band Brimstone Sluggers. Het album verschijnt op 28 augustus wereldwijd via Membran. Distributie in de Benelux loopt via Suburban.
 
Anno 2015 wordt de band nog altijd aangevoerd door Seth ‘Shify Shellshock’ Binzer en Bret ‘Epic’ Mazur, wiens naakte torso’s menig tienerhart in de zeroes sneller lieten kloppen. Ondanks de radiostilte van bijna een decennium kwam frontman Shifty Shellshock de afgelopen jaren meerdere malen in het nieuws door zijn overmatige drugsgebruik. Hij vergaarde opnieuw faam door zijn verschijningen in reality shows als VH1’s Celebrity Rehab en Sober House.
 
Brimstone Sluggers werd door Bret ‘Epic’ Mazur zelf geproduceerd: “After the producing and mixing work I did with The Plain White T’s, Julian K and Hollywood Undead I felt is was time to lay my hands on an actual Crazy Town album. I’m thrilled with the result.” Het album is wat sound betreft een regelrechte opvolger van het platinum debuutalbum The Gift Of Game. 
 

De eerste single Backpack werd vorige week uitgebracht. Beluister de single op YouTube.