Ladies of Soul

Ladies of Soul trots op nieuwe single Feel Good.

Trijntje, Edsilia, Glennis, Berget en Candy presenteren met trots hun nieuwe single Feel Good. Net als voorgaande singles I’ll Carry You en Up Till Now onderstreept Feel Good de nauwe band tussen de Ladies. De nieuwe single is vanaf vandaag beschikbaar via iTunes (https://itun.es/nl/BVWP9) en streamdiensten.

Berget: “Feel Good past ons als een jasje. De sound is écht Ladies of Soul: swingend, soulvol, catchy en vrolijk. Het onderstreept ons gevoel en de sfeer die ontstaat als we met z’n vijven bij elkaar zijn. Dan is het ook altijd feest!”

Voor het realiseren van de single werd wederom een topteam geformeerd. Feel Good is geschreven door Tjeerd P. Oosterhuis en Allan Eshuijs en ingespeeld met medewerking van de beste muzikanten van Nederlandse bodem.

Met Feel Good is het openingsnummer van de Ladies of Soul shows 2016 in de Ziggo Dome een feit. Glennis: “En de rest van de setlist krijgt ook al vorm. We hebben veel gave suggesties en ideeën met elkaar gedeeld. Het voelt als een luxe te kunnen kiezen uit zoveel moois! In februari staan de shows weer als een huis!”

Ladies of Soul Op 12 en 13 februari 2016 staan Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer als de Ladies of Soul in de Ziggo Dome. Het combineren van de power van Berget Lewis met het kraakheldere geluid van Glennis Grace, de warmte van Edsilia Rombley, de klasse van Trijntje Oosterhuis en de ongekende muzikaliteit van Candy Dulfer zorgt voor een show waarbij niemand in het publiek stil kan blijven staan. De dames worden tijdens de groots opgezette liveshows begeleid door een grote live band en verrassende special guests.