Lucas Hamming

Huisband van De Wereld Draait Door en debuutalbum.

Lucas Hamming is komend seizoen samen met zijn band de huisband van De Wereld Draait Door. Dat maakte DWDD presentator Matthijs van Nieuwkerk zojuist bekend in het radioprogramma van 3FM DJ Giel Beelen. Dit nieuws is een mooie aftrap voor zijn debuutalbum ‘HAM’, dat op 9 oktober zal verschijnen via [PIAS].

De huisband van De Wereld Draait Door voorziet traditiegetrouw elke laatste vrijdagavond van de maand de media-uitzendingen van muzikaal commentaar.
Giel Beelen heeft bij de bekendmaking ook de primeur gekregen van de eerste single ‘Never Let You Down’. De single is nu te beluisteren op Spotify, Deezer en Youtube.

Het rockalbum ‘HAM’ heeft even op zich laten wachten. Het duurde twee EP’s voordat Lucas Hamming begon aan het maken van een volledig studioalbum. Geen onsuccesvolle EP’s bovendien. Vorig jaar werd de single ‘Mojo Mischief’ al Megahit op 3FM en werd hij verkozen tot Serious Talent bij 3FM. Het nieuwe album ‘HAM’ staat in het teken van volwassen worden en de daarbij horende tegenstrijdigheden.

Meer nieuws over het nieuwe album ‘HAM’ volgt snel.