Disney In Concert

Tweede show Disney in Concert in Ziggo Dome.

Producenten Van Lambaart Entertainment en MOJO zijn verheugd bekend te maken dat wegens groot succes op 25 oktober een tweede show van het familie spektakel Disney in Concert in de herfstvakantie plaats vindt in Ziggo Dome in Amsterdam.  ‘De kaartverkoop gaat boven alle verwachtingen,’ laat directeur Erwin van Lambaart weten. ‘Om die reden hebben we een tweede show om twaalf uur ’s middags toegevoegd.’ De kaartverkoop voor de tweede show is direct van start gegaan.

Samen met het wereldberoemde Metropole Orkest (vijfenzestig muzikanten) treden onder anderen sterren als Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij, Voice-winnares Leona Philippo en Jamai op. Zij brengen in een spectaculair decor, met daarin een indrukwekkende lichtshow met speciale effecten,  vele grote hits uit wereldberoemde Disney films, zoals Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas en Aladdin. Jamai neemt tevens de presentatie van deze familie-hit van het jaar voor zijn rekening.

Al vele jaren zorgt Disney in Concert voor uitverkochte zalen. Twee jaar achter elkaar is de imponerende show in het prestigieuze Concertgebouw te zien geweest. De vraag naar kaarten is in de afgelopen jaren zo groot dat men de overstap naar de Ziggo Dome heeft gemaakt, waar met twee concerten plaats is voor tweeëntwintigduizend mensen.

De bezoekers krijgen een unieke show te zien die zijn weerga niet kent. Terwijl het Metropole Orkest de prachtige en ontroerende muziek live speelt, worden op een groot HD scherm de bijbehorende en legendarische filmbeelden vertoond. Zowel volwassenen als kinderen worden meegevoerd in de sprookjeswereld die Disney heet. Beleef het avontuur, tezamen met alle Disneyfiguren, en droom door de magische muziek even weg uit de realiteit.

Disney in Concert 
Zondag 25 oktober 2015 | Ziggo Dome – Amsterdam | Aanvang: 12:00 uur en 16:00 uur | Entree: Vanaf €15 excl. servicekosten.

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl
Kaartverkoop via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm) en www.eventim.nl.