Goede Tijden Slechte Tijden

GTST 25 jaar met vele muzikale talenten.

Gisteren werd in Panama in Amsterdam het 25-jarig bestaan van de succesvolle soapserie Goede Tijden Slechte Tijden oftewel GTST gevierd. Met de cast van nu en ook vele castleden die in de afgelopen 25 jaar hun opwachting maakten in de serie waarvoor na 25 jaar nog steeds een 2 miljoen kijkers iedere avond trouw voor de buis zitten. Het leuke is dat veel GTST-acteurs ook potentiele zangers zijn. Robin Martins die nu Rikki de Jong in de serie speelt is zangeres, net als haar vriend Sjoerd Bouwhuis (gespeeld door Guido Spek). Maar er is meer want ook Laura Selmhorst, de GTST-oermoeder en een personage die vanaf het allereerste begin in de serie speelt en gespeeld wordt door Jette van der Meij kan een goede noot zingen. In de jaren ’90 hadden we natuurlijk het muzikale zangtrio Linda, Roos en Jessica (gespeeld door Babette van veen, Katja Schuuurman en Guusje Nederhorst) die met de single ‘Alles of Niets’ hoge ogen gooiden in de hitlijsten en zelfs het land door tourden met hun liedjes. Verder hebben we natuurlijk Ferry Doedens (Lucas Sanders in GTST) die behalve acteur ook als zanger actief is.

DJ-talent is er ook aanwezig in GTST. Zoals Ruut Feltkamp (Noud Alberts in GTST) die in het dagelijks leven met zijn DJ-werk het land door trekt. Een andere dj die de serie heeft voortgebracht is Fajah Lourens (als Yasmin Fuentes drie seizoenen in de serie te zien). En dan zijn we ongetwijfeld nog wat mensen vergeten…

Op 1 oktober waren de meesten van hen aanwezig tijdens de grote dag waarop 25 jaar succes voor GTST gevierd werd. En nu op naar de volgende 25 jaar! Zouden fans en veel acteurs zeggen. Want de serie is en blijft onverminderd populair.

Fotografie: Gwendolyne van Erp