Adele

Zangeres volgend jaar juni naar Nederland voor twee concerten.

Adele kondigde vandaag aan begin 2016 een grootse tournee langs de UK, Ierland en Europa te gaan ondernemen. Dit is haar eerste tour in 4 jaar. Tijdens de tour zal ze op woensdag 1 juni en vrijdag 3 juni de Ziggo Dome in Amsterdam aandoen voor twee concerten. De voorverkoop hiervan start vrijdag 4 december om 10 uur.

Het UK/Ierland gedeelte van de tour trapt af in Belfast en reist verder langs Dublin, Manchester, London, Glasgow and Birmingham. De Europese tour brengt Adele naar Stockholm, Oslo, Kopenhagen, Herning, Berlijn, Hamburg, Keulen, Zurich, Lissabon, Barcelona, Verona, Parijs, Antwerpen en dus Amsterdam op 1 en 3 juni.

JUNE
Wednesday    1st    June    Amsterdam    Ziggo Dome
Friday    3rd    June    Amsterdam    Ziggo Dome
Thursday    9th    June    Paris    Accor Hotels Arena
Friday    10th    June    Paris    Accor Hotels Arena
Sunday     12th    June    Antwerp    Sportpaleis
Monday    13th    June    Antwerp    Sportpaleis

Adele’s album “25” is zojuist verschenen via XL Recordings.

Adele

Woensdag 1 juni 2016 | Ziggo Dome, Amsterdam
Vrijdag 3 juni 2016 | Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree v.a. €59,- (excl servicekosten)