Crossing Border 2015 Zaterdag

Optimaal muzikaal genieten op de tweede en laatste dag van Crossing Border.

Crossing Border Den Haag is één van de meest spraakmakende hedendaagse literatuur- en muziekfestivals in Europa. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd in het geschreven, gesproken en gezongen woord. Met internationale auteurs en artiesten die concerten, lezingen en voordrachten geven. Gezocht wordt naar combinaties met muziek, film en beeldende kunst. Naast grote namen uit de literatuur- en muziekwereld wordt veel aandacht gegeven aan (nu nog) onbekende namen. De nadruk wordt gelegd op het tonen van nieuwe ontwikkelingen binnen de literatuur en muziek en op de relatie met andere kunstdisciplines. In 2015 vond het Crossing Border van 12 tot en met 17 november plaats.

Programma Crossing Border zaterdag 14 november
Op zaterdag 14 november stonden de volgende muzikanten op het programma: The Cinematic Orchestra, Duke Garwood, Built to Spill, Alela Diane & Ryan Francesconi, Eska, Bianca Casady, Pow Ensemble, Kitty, Daisy & Lewis, Roosbeef, Little Comets, Girls Names, Blackie & The Oohoos.

Fotografie: Angela van Tol-Largaespada