Gers Pardoel

Zanger lanceert nieuwe single exclusief voor volgers op Spotify.

Online releaseparty “De Grote Gers Pardoel Show” op donderdag 26 november

Gers Pardoel zal op  donderdag 26 november zijn nieuwe single ‘Zonder Jou’ exclusief voor zijn Spotify-volgers lanceren. In een videobericht die hij zojuist deelde via zijn Instagram maakt hij bekend dat hij al zijn volgers op Spotify uitnodigt voor een online releaseparty. Met bijna 187.000 volgers is Gers Pardoel één van de meest gevolgde Nederlandse artiesten op Spotify. Wanneer men Gers Pardoel op Spotify volgt krijgt men op donderdag 26 november toegang tot een online livestream die “De Grote Gers Pardoel Show” zal gaan heten  waarin ondermeer bekende gasten langskomen, er grappen worden uitgehaald en hij zijn nieuwe single ‘Zonder Jou’ live zal gaan spelen. De online releaseparty zal 30 minuten gaan duren. Het is de 1e keer dat een Nederlandse act zijn nieuwe single primeurt aan zijn Spotify-volgers.

Bekijk hier de persoonlijke aankondiging van Gers. Klik hier voor meer informatie.

Gers over zijn nieuwe single: “Zonder Jou” gaat over mijn relatie, over het samenzijn in harmonie. Over het besef van de waarde wat iemand voor mij betekent. Het nummer staat voor mij voor een nieuwe periode in mijn carrière. Een fris geluid!”

Gers Pardoel bracht in 2011 zijn debuutalbum ‘Deze wereld is van jou’ uit en verbrak daarmee meerdere records. De plaat stond meer dan een jaar in de Album Top 100 en behaalde de platina-status in Nederland en België. In 2013 mocht hij een Edison award in ontvangst nemen in de categorie ‘Beste Nieuwkomer’. Ook is de single ‘Ik Neem Je Mee’ de grootste Nederlandstalige hit allertijden. In 2014 bracht hij het album ‘De Toekomst Is Van Ons’ uit met daarop de single ‘Louise’ waarmee hij in Nederland de platina-status kreeg en de gouden in Vlaanderen. In de tussentijd is er veel veranderd in het leven van de rapper annex zanger. Hij is vader geworden van zoontje Goud (2013) en dochtertje Rocci (2015) én hij is onlangs de samenwerking aangegaan met platenmaatschappij Sony Music.