Musicals In Concert

Tweede editie van evenement wederom succesvol.

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 november barst het enige popconcert met musicalhits opnieuw los in de Ziggo Dome Amsterdam. Afgelopen jaar brachten Stage Entertainment en RTL Live Entertainment in samenwerking met Ziggo Dome Amsterdam het evenement voor het eerst, waarbij bekende sterren waaronder Chantal Janzen, Jamai Loman en Simone Kleinsma, de meest geliefde songs uit het rijke musicalrepertoire ten gehore brachten. Tijdens de drie concerten zong het 15.000 koppige publiek mee met de populaire nummers. Ook de tweede editie van het populaire evenement mocht op veel enthousiasme rekenen met optredens van:

Simone Kleinsma

Pia Douwes
Willemijn Verkaik
Mariska van Kolck
Anouk Maas
Berget Lewis
Stanley Burleson
René van Kooten
Freek Bartels

William Spaaij
B-Brave
Eric van Tijn en band

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl