BLØF

Band brengt mooie liedjesoeuvre naar Tilburg.

BLØF stond op 11 december in 013 te Tilburg. Dat leverde een uitverkochte zaal op met alleen maar enthousiaste fans. De band speelde een brede selectie uit hun omvangrijke oeuvre.

BLØF behoeft geen enkele introductie. Ze bestaan alweer drie en twintig jaar en scoorden ontelbare hits, naast vele  gouden en platina platen, onderscheidingen en awards. Nog steeds weten zij iedere zaal te vullen.

Dankzij BLØF bestaan er hits als ‘Harder Dan Ik Hebben Kan’, ‘Liefs Uit Londen’, ‘Aan De Kust’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Omarm’, ‘Wat Zou Je Doen’ en ‘Zo Stil’… en dat is nog maar een kleine selectie. Hun meest recente album In Het Midden Van Alles (2014) bezorgde de band een nummer 1 notering en ze speelden opnieuw in een uitverkochte Ziggo Dome. In het najaar van 2015 kiest de band ervoor om weer in de popzalen te spelen. Gisteren was de beurt aan 013 in Tilburg.

Fotografie: Bianca Dijck Flits en Klik Photography