K3

Grootse show voor kleine en grote mensen.

Voordat Karen, Kristel en Josje definitief afscheid nemen van K3 stellen zij de nieuwe K3-meisjes voor aan hun dierbare publiek. Dat gebeurt met een grootse show waarin alle K3-liedjes waarmee zij beroemd werden, nog een keer voorbij komen. Dit weekend op 12 en 13 december stonden de K 3’s in de Brabanthallen in Den Bosch voor hun eerste shows op Nederlandse bodem. Nadat zij eerst hun opwachting maakten in Belgie. Karen, Kristel en Josje zijn dus voorlopig niet klaar met K3. Op hun aankondiging ermee te willen stoppen volgt tot diep in 2016 een uitgebreide tournee. Dit is niet enkel het afscheid van de oude K3, maar ook een welkom voor het nieuwe trio Hanne, Marthe en Klaasje.

De speciale K3 tour – van wat nu al K6 genoemd wordt – is afgelopen november in Gent begonnen.Na Den Bosch volgen onder meer Maastricht, Enschede, Antwerpen, Eindhoven, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam, Oostende, Groningen en Hasselt. In elke stad speelt het zestal drie of vier shows en vaak nog meer.

Kijk voor officiele K3 kaartjes op http://www.eventim.nl/

Fotografie: Esmee Burgersdijk