Normaal

Band neemt afscheid in GelreDome.

Op 19 december nam de band Normaqal grooits afscheid van hun fans en dat gebeurde in het GelreDome. Voor de band Normaal is nu het moment aangebroken om te stoppen en er definitief een punt achter te zetten. Ben Jolink zegt daarover ”EEN KEER IS DE KOEK OP EN I-J MOT STOPPEN OP ‘T HOOGTEPUNT”. Normaal zou Normaal niet zijn zonder hier een feestelijke gelegenheid en een verrassend laatste optreden van te maken.

Normaal verzorgde verschillende sets verzorgen waarbij de band een greep doet uit haar rijke repertoire en de band Toverde GelreDome om tot een grote feesttent met haar opzwepende muziek, maar daarnaast ook tot een knusse Achterhoekse bruine kroeg met akoestische nummers.

Het voorprogramma van Normaal werd verzorgd door Rowen Hezè en De Kast. @GelreDome

Fotografie: Harold Versteeg