Karsu

Zangeres overtuigt in Theater Dakota.

Op 20 februari gaf Karsu een uitverkocht concert in Dakota in Den Haag. Karsu schrijft en componeert haar eigen songs, die een mix zijn van jazz, blues, funk en etnische invloeden. Jazz vormt de rode draad in haar repertoire, maar de brede keuze uit verschillende muziekstijlen blijven een basis vormen van Karsu’s liedjes. Haar eerste theatertour ‘Karsu 2011-2012’ was een groot succes.

Karsu’s debuutalbum vormt de basis voor dit optreden. Karsu blijft zich ontwikkelen en verrast haar bezoekers met nieuwe experimenten. Haar teksten gaan niet alleen over liefde en verdriet, maar zijn ook een weergave van het dagelijkse leven. Met haar mooie verschijning weet ze het publiek mee te nemen op reis van New York tot Istanbul. De vertolking van de Turkse liedjes komen ‘aan’, is een reactie van liefhebber. Met haar uitverkochte concerten heeft Karsu bewezen dat Nederland een jazz-zangeres rijker is. @Theater Dakota

Fotografie: Loes van der Kraats