Lilian Vieira & Band

Braziliaanse muziek en verhalen in Dakota.

‘Brazil beyond the bundas’ is een muziekvoorstelling/concert van de Braziliaanse zangeres Lilian Vieira die inmiddels 26 jaar in Nederland woont. Ze maakte furore met de Braziliaanse-electro formatie Zuco 103 waarmee ze al meer dan 10 jaar over de hele wereld tourt. ‘Brazil beyond the bundas’ is te zien én horen op vrijdag 12 februari in Theater Dakota.

Brazilië en meer

Het programma van Lilian Vieira & band gaat over de Braziliaanse cliché’s en de songs die iedereen kent zoals The Girl from Ipanema. In mooie, grappige en intieme verhalen vertelt Lilian Vieira over het Brazilië dat wij voorgespiegeld krijgen en háár Brazil, dat zo’n rijke geschiedenis heeft. Begeleid door haar geweldige muzikanten onthult Lilian Vieira je de muzikale geheimen van Brazilië. Het concert van Lilian Vieira in Theater Dakota is tot stand gekomen in samenwerking met ProJazz.

Samba samba in Dakota! @Dakota

Fotografie: Loes van der Kraats