Tosk

Groep presenteert EP in EKKO.

Muziek, visuele kunst en Roots Rock Burgers op je zondagmiddag. De nieuwe Utrechtse waverockband Tosk viert de release van zijn eerste EP ‘Blue City’ met dit gratis event. Op zondag 28 februari in EKKO in Utrecht.

Tosk (EP release)
‘Cool, space and irony’. Dat zijn de ingrediënten voor de muziek van Tosk. Cool door het stevige fundament van bas en drums en space door de breed uitwaaierende gitaarpartijen. De stem voorziet grote thema’s (liefde, dood, etc.) van korreltjes zout. Irony dus.

Inspiratie? Talking Heads, Grandaddy, The War on Drugs en zo’n bandje waarvan de naam je nu even niet te binnen wil schieten. Wat die in godsnaam met elkaar te maken hebben? Luister naar Tosk en je hoort het. Of niet. Ook mooi.

TIAN
Chinees voor sereen / kosmos – is een collaboration tussen Yeattem Wong (vocals, production) & Dolf Smolenaers (production, synths, guitars). Samen omarmen ze de onbegrensdheid van elektronische muziek met experimentele melodieuze songs, drijvende synthesizer beats en door het hart geleide teksten. Van innig warm tot onverwachts kil

@EKKO

Fotografie: Hans Kreutzer