André Hazes Jr.

Zanger presenteert album LEEF aan publiek.

De bijna 250 jaar oude kerk “De Duif” in Amsterdam was gisteren het decor waarin André Hazes Jr. samen met zijn live band het album LEEF speelde. Slechts tweehonderd gelukkigen konden hiervoor een kaartje bemachtigen.

Maandenlang is met hart en ziel gewerkt aan de teksten, muziek en de opnamen van dit album. Bekende schrijvers waaronder Joost Marsman (Is Ook Schitterend) en Bram Koning (Frans Duijts, Willeke Alberti) hebben meegeschreven aan de songs op dit album. Maar ook uit meer onverwachte hoek -zoals door Diggy Dex (Eva de Roovere, Wudstik) en Thomas Berge- zijn bijdragen geleverd. André Hazes Jr. heeft zelf ook meegeschreven aan zijn album.

De met goud bekroonde song “Ik Leef Mijn Eigen Leven” was de definitieve doorbraak als solozanger nadat hij dit gezongen had bij “De Beste Zangers van Nederland” en staat vanzelfsprekend op dit album. Ook de hit “Leef”, waar André onlangs de Meezing Award van radiostation 100% NL voor ontving, is terug te vinden op de plaat, evenals zijn meest recente succesnummer “Niet Voor Lief”.

Onder leiding van Edwin van Hoevelaak (Nick & Simon, Jeroen van der Boom) is de productie van het te verschijnen album “Leef” tot stand gekomen en kenmerkt zich als een volwassen album met het inmiddels herkenbare eigen geluid van André Hazes Jr. Het album zal gelijktijdig in Vlaanderen door Universal Music worden uitgebracht.

Fotografie: Arnold van der Horst