Frank Boeijen

Zanger overtuigt in Theater De Bussel in Oosterhout.

m_FrankBoeijentheatertourdeBussel 3 logo

Op 14 april stond Frank Boeijen met zijn nieuwe theatertour in Theater De Bussel te Oosterhout naar aanleiding van het album ‘Land van Belofte’. Zijn herkenbare stem, de persoonlijke liedjes en een ervaren band die past als een warme jas; Frank Boeijen weet er de theaterbezoekers diep mee te raken. Frank Boeijen neemt je tijdens deze voorstelling mee op een reis door de tijd, van de jaren tachtig naar vandaag. De hits van toen worden op verrassende wijze naar het heden gehaald, maar er staat ook nieuw materiaal op de setlist. Een feest der herkenning, met hier en daar een prikkelende verrassing dus. Altijd Boeijend!
Website: www.frankboeijen.nl

Fotografie: Bianca Dijck Flits en Klik Photography