Jyoti Verhoeff

Bijzonder Release-concert van nieuw album BARE.

Get tickets

Op 9 april 2016 vindt in de Ruinekerk te Bergen het release-concert plaats van de exclusieve vinyl-uitgave van BARE, de nieuwe plaat van de Bergense componiste/pianiste/zangeres Jyoti Verhoeff.

BARE, dat wordt uitgebracht onder het label TRPTK, is een akoestische, naakte weergave met een pure, dynamische sound. One-take, “live” opnamen, met niets dan Jyoti Verhoeff op piano en zang, en Maya Fridman op cello en zang.

Met de meest muzikaal pure en transparante weergave mogelijk in gedachten, wordt dit live-album nu uitgebracht als Limited Edition 180-grams Vinyl LP en hoge-resolutie download tot wel 13 maal CD-kwaliteit.

In 2014 vierde Jyoti Verhoeff met haar neo-klassieke, filmische composities een succesvolle debuutrelease in een uitverkocht Paradiso, met groot orkest en koor, en werd haar muziek gebruikt in de film “De Nieuwe Wildernis – In dialoog met de natuur.” Met celliste Maya Fridman wonnen zij de prijs “Beste Muzikant” in De Grote Prijs van Nederland en stonden zij in de finale van Mooie Noten.

Duo_600px

Geniet met dit release-concert in de Ruinekerk van de prachtige lyrische composities van Jyoti Verhoeff en een betoverend samenspel met Maya Fridman, begeleid door een strijkkwartet, accordeoniste en harpiste…

Aanvang: 20.00
Deur open: 19.30
Kaarten: 15 euro

More information