Ladies of Soul

Verrassingsmiddag voor Ladies of Soul.

m_IMG_3718

Tijdens de uitzending van zijn radio 2 programma “Gijs 2.0” heeft Gijs Staverman vanmiddag aan de Ladies Of Soul de eerste exemplaren uitgereikt van hun nieuwe CD en DVD Live at the Ziggo Dome 2016. Maar daar bleef het tot grote verrassing van de vijf Ladies niet bij. Staverman overhandigde ze ook nog een fraaie sales award voor de verkoop van meer dan 135.000 concert tickets en meer dan 30.000 exemplaren van de Live at the Ziggo Dome registraties 2014, 2015 en 2016.

Na de succesvolle shows van 2014 en 2015, was Ziggo Dome op 12, 13 en 14 februari jl.  wederom tot de nok toe gevuld voor de Ladies Of Soul: Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer. Op 19 februari volgde nog een optreden in het Sportpaleis in Antwerpen en daarmee is Ladies Of Soul inmiddels uitgegroeid tot het grootste soulevent van de Benelux.

Ook dit jaar zat de show boordevol muzikale, vocale en visuele hoogstandjes. Met fantastische bijdragen van living legend Billy Ocean en sterzangeres Shirma Rouse als ‘special guests’. Ladies Of Soul is een uniek spektakelstuk met songs en medleys uit de wereld van R&B, Soul, Funk, Disco en Latin. De nu verschenen dubbel CD en DVD bevat de schitterende registratie van het complete optreden in Ziggo Dome.

De kaartverkoop voor de editie van 2017 is inmiddels al van start gegaan.

Fotografie: Loes van der Kraats