Re:Freshed Orchestra

Band presenteert debuutplaat in de Melkweg.

refreshed orchestra melkweg foto eric van nieuwland 203611

Re:Freshed Orchestra presenteerde op 4 april hun debuutalbum in de Amsterdamse Melkweg. Daar etaleerden ze hun vele kwaliteiten. Ook lieten ze zien dat ze zich met gemak kunnen meten met internationale acts. De formatie presenteerde hun eerste album en liet het gretige publiek tevens kennis maken met hun ongeevenaarde skills als liveband.

Met een strijkers- en blazersensemble, bassist, gitarist, drummer, een dj kan de band heel wat variatie laten zien. De bandleden komen allemaal aan bod op het podium. Deze band huisvest heel veel talenten! Vocaal gezien waren het de zangeressen Pink Ocolus en Poliana Vieira die de show stalen. Wat een stemgeluid bezitten deze lovely ladies! 

Al met al een optreden dat naar meer smaakt. Ga deze band de komende maand checken!

Fotografie: Eric van Nieuwland