Steffen Morrison

Soulman brengt opzwepende nieuwe single uit.

steffen2

Vrijdag 6 mei verschijnt Do It All Again* van Steffen Morrison, de opzwepende eerste single van zijn upcoming EP. Deze soulzanger pur sang, met een veelkleurige en soms rauwe stem, wekt hiermee de klassieke soul weer helemaal tot leven.

Na enkele jaren in Los Angeles is Steffen Morrison neergestreken in hartje Amsterdam. Hij groeide op in Suriname met de moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Een bonte mix van invloeden kortom.

Na zijn veelbesproken presentatie tijdens de Voice Of Holland in 2013 groeide Morrison uit tot een zeer overtuigende live performer. Met eigen band verzorgde hij meerdere supports voor o.a. Joss Stone, Maceo Parker en Raphael Saadiq. Hij verrast en verleidt niet alleen liefhebbers, hij weet tegelijk een jong publiek recht in het hart te raken met zijn classic sound. Met een ongebreidelde passie voor het genre heeft hij artistiek alles in zich om diepe groeven in de Nederlandse muziekbodem te graven.

*Do It All Again is geschreven en opgenomen in The Farm, de studio van Genesis in het Britse Surrey. Morrison neemt daar regelmatig op met de songwriters/producers van The Firm: Harry Rutherford (zoon van Genesis oprichter Mike Rutherford) en Luke Juby (Emilie Sandé, Paul McCartney, Leona Lewis).

www.steffenmorrison.com