THE LIFE I LIVE FESTIVAL

THE LIFE I LIVE Festival komt er weer aan!.

Life_I_Live_Festival_20150426_-_Jan_Rijk_dutchpix_com_IMG_4498

Nog exact twee weken en het centrum van Den Haag staat weer helemaal in het teken van ruim 30 toffe acts uit binnen- en buitenland.
Tijdens het unieke festival op Koningsnacht 26 april a.s. zijn dit jaar artiesten als Spinvis, Janne Schra, Sabrina Starke, Danny Vera, The Sore Losers, Causes, Bewilder, Bombay, Black Box Revelation, Son Mieux, Max Meser, STUFF. en vele anderen geheel gratis te bewonderen!

Het Schotse WHITE zal  het festival overtuigend afsluiten op Kerkplein. White is natuurlijk de act de act die eerder dit jaar overtuigde op Where The Wild Things Are en Eurosonic/Noorderslag.

Om een idee te krijgen van de sfeer op het Haagse THE LIFE I LIVE Festival kijk je hier:

Programma THE LIFE I LIVE Festival 2016: Spinvis, Sabrina Starke, Janne Schra, Danny Vera, Bewilder, The Sore Losers, Causes, Black Box Revelation, Max Meser, Rats On Rafts, STUFF., Breaking Levees, Son Mieux, Marc O’ Reilly, Bare Jams, The Cavern, Bombay, Tim Akkerman, Julie Scott, David Benjamin, Luminize, Playground Zer0, Bas Paardekooper & The Blew Crue, Mojo Man, Dandana, The Great Communicators, SoulBeach, St. Paul, DJ Patrick Salmon, Sunny Sjoerd, Skooltainer bands. Kijk voor info en het blokkenschema op

http://www.thelifeilive.nl/

Foto: Jan Rijk Dutchpix.com