VESTROCK

PROGRAMMA VESTROCK COMPLEET

Voor VESTROCK (3 en 4 juni 2016) en VESTROCK JUNIOR (5 juni 2016) hebben we de onderstaande namen aan het programma toegevoegd:
MODESTEP (UK) | K’S CHOICE | THE VAN JETS | MAX JURY (USA) | TEXTURES | SBMG
BLAAS OF GLORY | COMPACT DISK DUMMIES | PACESHIFTERS | DORIAN & THE GRAYS
REPTILIANS | LEBBIS | VALERIE DEWAELHEYNS | HETTY HELSMOORTEL
DYLAN HAEGENS | KONING LEAR

Net als voorgaande jaren is er een interessant en inspirerend onderwijsprogramma in de VESTROCK UNIVERSITY, opgezet in samenwerking met KU Leuven en UGent. Hier kun je op een laagdrempelige manier colleges volgen en vragen stellen aan experts waarmee je normaal niet zo snel in contact komt. In de VESTROCK UNIVERSITY is dit jaar, evenals vorig jaar, ook ruimte voor cabaret. Op zaterdag is de cabaretier LEBBIS te gast, en daarnaast Dr. VALERIE DEWAELHEYNS (KU Leuven, auteur van The Powerful Garden, waarin het strategisch belang van je eigen tuin wordt betoogd vanuit het perspectief van klimaatverandering, voedselsoevereiniteit en gezondheid) en HETTY HELSMOORTEL (UGent, De Schoonheid van het Toeval). Tijdens VESTROCK JUNIOR, op zondag 5 juni, hebben we de bekende YouTuber DYLAN HAEGENS, die bijna 675.000 abonnees op zijn kanaal heeft, in VESTROCK UNIVERSITY, en bovendien is er de kindertheatervoorstelling KING LEHR van Joris Lehr.
Bekijk hier de aankondigingsvideo van de laatste namen van VESTROCK 2016.

VESTROCK 2016 PROGRAMMA COMPLEET

Met deze laatste toevoegingen is het VESTROCK 2016 programma geheel compleet. Op VESTROCK 2016 zijn ruim 60 acts te zien, waaronder KENSINGTON, TYPHOON, DE STAAT, BINGO PLAYERS, K’S CHOICE, MODESTEP, JOHN COFFEY, MY BABY en BLACK HONEY, en op VESTROCK JUNIOR onder andere K3, LIL’ KLEINE, PEP & RASH, BUURMAN & BUURMAN en B-BRAVE. Op www.vestrock.nl is de volledige line up van VESTROCK en VESTROCK JUNIOR te vinden.

VESTROCK
Op het prachtige eiland in de buitenvest van Vestingstad Hulst, de meest Vlaamse en bourgondische stad van Nederland, vindt dit jaar voor de zevende maal VESTROCK plaats, op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2016. Op zondag 5 juni is VESTROCK JUNIOR, de familiedag. VESTROCK is een boutique festival dat door bezoekers het festival van de vriendschap wordt genoemd door de gezellige en ontspannen sfeer. Het thema van VESTROCK is Mixing Music, Art & Science: ook dit jaar zullen bezoekers verrast worden met niet alleen een indrukwekkende muzikale line-up, maar ook met een educatief programma en theater in de VESTROCK UNIVERSITY en kunst op de VESTROCK weide.

KAARTVERKOOP VESTROCK
Kaarten voor VESTROCK zijn verkrijgbaar via www.vestrock.nl en diverse voorverkoopadressen in Zeeuws Vlaanderen. VESTROCK zal, net als in eerdere jaren, intiem en kleinschalig zijn, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Een ticket voor VESTROCK JUNIOR bedraagt in de voorverkoop € 20,00 en voor VESTROCK € 39,00 voor vrijdag 3 juni en € 45,00 voor zaterdag 4 juni. Combitickets zijn verkrijgbaar voor vrijdag en zaterdag voor € 59,00. Campingtickets zijn (alleen online) beschikbaar voor € 10,00.

Foto K’s Choice: Frank Clauwers