B-Brave

Band breekt eigen record.

BBrave

Het nieuwe nummer van B-Brave “One Night Stand” featuring Sevn Alias stijgt naar ongekende hoogte in zowel de Nederlandse single chart (#17) en op Spotify (#6). Niet eerder heeft de vijfkoppige Nederlandse boyband zulke hoge noteringen behaald en breekt daarmee hun eerdere records. Op Spotify weten de jongens zelfs op globaal niveau naar nieuwe hoogtes te stijgen. In de Global Viral Chart staan zij momenteel op #4! In de Nederlandse Viral Chart en Belgische Viral Chart staan zij respectievelijk op nummer #1 en #2.

“Het is ongelofelijk wat er nu allemaal gebeurt, we zijn 3 jaar bezig en hebben hier lang naar toegewerkt. Wij hebben de meest geweldige fans en zijn hen ontzettend dankbaar voor alle steun en liefde! #17 in de Single Chart, #6 in de Spotify Top 50 chart en meer dan een 1 miljoen views in ruim een week! Ben ook ontzettend trots op het gehele team en hoop dat we ‘One Night Stand’ naar #1 krijgen!”

Afgelopen vrijdag 27 mei brachten zij hun EP uit genaamd ‘LOS’.  Met song titles als ‘On Fire’, ‘Klaar Voor Je Body’, en ‘Door Rood’ laten zij horen hoe zij een volwassener weg zijn ingeslagen.

Op 12 juni is de releaseshow van de EP in de Melkweg in Amsterdam. Op een paar kaarten na is deze show nagenoeg uitverkocht. De laatste kaarten kunnen nog besteld worden via www.b-brave.nl

B-Brave is een vijfkoppige band bestaande uit Cassius, Dioni, Kaj, Jai en Samuel, die vlak na de bandvorming deel namen aan het internationale TV-format X-factor in 2013. Zij behaalden daar de derde plek en dat leverde hen een platencontract op bij Sony Music Entertainment. In 2014 bracht de band het debuutalbum ‘De Eerste Date’ uit welke meer dan 11 weken in de Nederlandse top 100 chart verbleef. De debuutsingle ‘Bij Mij’ is op VEVO al meer dan 4 miljoen keer bekeken en zorgde hiermee voor een vliegende start van het online succes. In totaal zijn alle video’s meer dan 28 miljoen keer bekeken. Dat B-Brave de meest populaire boyband van Nederland is werd in de afgelopen drie jaar meerdere malen bevestigd door de verscheidene awards die zij in de wacht hebben gesleept, waaronder de Nickelodeon Kids ‘Choice Awards voor ‘Favoriete Act Nederland/België’ in 2014, 2015 én 2016. Nooit eerder heeft een boyband dit tot driemaal toe in achtereen opvolgende jaren gewonnen.

Officiële site: www.b-brave.nl
Instagram: bbraveofficial
Facebook: bbraveofficial
Twitter: bbraveofficial
Spotify One Night Stand: http://smarturl.it/BBraveONSsp
Spotify LOS EP: http://smarturl.it/BBraveLOSSP
YouTube: https://www.youtube.com/user/BBraveVEVO