Sven Hammond Soul

SVEN HAMMOND BRENGT LIVE ALBUM UIT.

SVEN

Dit jaar viert Sven Hammond hun 10-jarig bestaan. Een feest dat in februari spectaculair begon met een uitverkocht jubileumconcert in Het Paard van Troje met speciale gasten Spike, Jett Rebel, Orgel Vreten en Robin Piso. Het werd een avond die de toon heeft gezet voor een (nu al) prachtjaar, dat wordt voortgezet met een gevulde festivalzomer en de release van ‘Sven Hammond Live’.

‘Sven Hammond Live’ is de officiële concertregistratie van die avond in februari. Het album neemt je mee naar de sfeer en volslagen bizarre energie die de band wist uit te dragen en net zo hard van het publiek terugkreeg. Zulke magie is zelden te vangen op een studio-album, wat de band enorm trots op het resultaat maakt.

Op 27 mei verschijnt het nieuwe album op CD, LP en alle digitale platformen. Vanaf diezelfde dag zal ook de videoregistratie van het concert op YouTube te zien zijn.