MY BABY

Band geeft semi-akoestisch concert tijdens StevenskerkLive 2016.

mybaby18

Het Amsterdamse trio MY BABY debuteerde in 2013 met ‘My Baby Loves Voodoo’. Een broeierige plaat vol zompige soul, funk, blues en gospel. Kort daarna nam Blueskoning Seasick Steve de band mee op Engelse tournee. 2015 was een topjaar voor MY BABY; het goed ontvangen tweede album ‘Shamanaid’ en een uitgebreide tour langs clubs en festivals betekenden de doorbraak naar het grote publiek in binnen- en buitenland. Tijdens StevenskerkLive 2016 geeft MY BABY een semi-akoestisch concert. Laat je bezweren door het unieke geluid van MY BABY vol met soul, tribalritmes, funk en zinderende ‘southern swamp music’. In de Stevenskerk lukte dat opperbest met een publiek wat zeer aandachtig luisterde.

Fotografie: Hans Kreutzer