North Sea Jazz Festival 2016

Het festival voor jazz in de breedste zin van het woord.

m_3A4A8507

In het weekend van 8, 9 en 10 juli was Ahoy Rotterdam weer helemaal in de ban van de jazz-muziek en aanverwante stijlen.Op de 41ste editie mocht het festival weer 25.000 bezoekers per dag verwelkomen. Jong, oud en met een keur aan achtergronden. Dat zijn niet alleen de artiesten op het jazzfestival maar ook de bezoekers. Het festival waar je terecht kunt voor het ontdekken van nieuwe, veelbelovende acts, maar ook voor oude jazzhelden (al zijn daar niet zo heel veel van over) en wat belegen (pop) acts als Level 42 en Earth, Wind & Fire. North Sea Jazz is een festival om mee te maken en te beleven. je kunt er alleen over meepraten als je er eens geweest bent.

Geniet hier na met drie dagen North Sea Jazz in foto’s.

Fotografie: Anneke Ruys

In het weekend van 8, 9 en 10 juli was Ahoy Rotterdam weer helemaal in de ban van de jazz-muziek en aanverwante stijlen.Op de 41ste editie mocht het festival weer 25.000 bezoekers per dag verwelkomen. Jong, oud en met een keur aan achtergronden. Dat zijn niet alleen de artiesten op het jazzfestival maar ook de bezoekers. Het festival waar je terecht kunt voor het ontdekken van nieuwe, veelbelovende acts, maar ook voor oude jazzhelden (al zijn daar niet zo heel veel van over) en wat belegen (pop) acts als Level 42 en Earth, Wind & Fire. North Sea Jazz is een festival om mee te maken en te beleven. je kunt er alleen over meepraten als je er eens geweest bent.

Geniet hier na met drie dagen North Sea Jazz in foto’s.

Fotografie: Anneke Ruys