Dance Valley

Dance festival beleeft 22e editie.

Dance Valley Festival in Velsen [fotocredit Harold Versteeg | Hollandse Hoogte]

Dance Valley Festival in Velsen [fotocredit Harold Versteeg | Hollandse Hoogte]

Zaterdag 13 augustus vond op recreatiegebied Spaarnwoude voor de 22e keer het dancefestival Dance Valley plaats. Het festival begon twintig jaar geleden als een feestje voor liefhebbers van toen nieuwe stromingen als house, trance en techno, maar groeide uit tot het grootste en bekendste jaarlijkse dance festival in Nederland. Het festival trekt ieder jaar zeker 50.000 bezoekers.

Naast de main stage zijn er negen area’s, waarop zo’n beetje alle denkbare dance-stijlen te vinden zijn. Onder het motto ‘stop talking, just dance!’ kunnen jong en oud ten volle genieten van een dag dance in de meest brede zin van het woord.

Fotografie: Harold Versteeg