Oliver Heldens

DJ en producer op 3 december 2016 naar Heineken Music Hall.

Oliver

De Nederlandse DJ en producer Oliver Heldens staat zaterdag 3 december in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dit maakte Heldens gisteravond bekend tijdens een uitzending op SLAM!. De aankondiging volgt op de release van zijn nieuwe track Flamingo diezelfde dag.

Deephouse en electrohouse DJ Oliver Heldens tekende in 2012 op zeventienjarige leeftijd bij Spinnin’ Records, het grootste platenlabel ter wereld op het gebied van dancemuziek. Nog geen jaar later bracht hij de single Gecko uit, wat zorgde voor zijn internationale doorbraak. De versie Gecko (Overdrive) met de vocalen van Becky Hill komt vanuit het niets op nummer 1 binnen in de Britse hitlijsten. Al snel volgt opvolger Koala waarmee hij de top 5 van de hitlijsten bereikte. Remixes van Coldplay, Martin Garrix, Robin Thicke, Disclosure en Calvin Harris volgden elkaar in rap tempo op en in 2015 hostte Heldens tijdens ADE een volledig uitverkochte clubnacht in Paradiso, richtte hij zijn eigen platenmaatschappij Heldeep Records op en startte een wekelijkse radioshow genaamd ‘Heldeep Radio’.

Met zijn onderscheidende en kenmerkende deephouse sound is Heldens een van de meest relevante en populaire acts op menig festival wereldwijd. De afgelopen twee jaar stond Heldens al op grote en toonaangevende festivals zoals Tomorrowland, Coachella, Glastonbury en Lollapalooza. Daarnaast heeft Heldens een residency op BBC1 en bracht hij naast zijn nieuwe track Flamingo eerder dit jaar Waiting met Throttle en Spacesheep met Chocolate Puma uit. Als afsluiter van een zeer succesvol 2016 staat Oliver Heldens op 3 december in de Heineken Music Hall met zijn grootste headline show tot nu toe in eigen land. De kaartverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag 2 september om 10.00

MTV and SLAM! present

Oliver Heldens and Friends

Zaterdag 3 december 2016 | 21:00 – 05:00 uur | Heineken Music Hall, Amsterdam