Food Truck Festival TREK

Culinair festival strijkt neer in Haags Zuiderpark.

m_gbw_1252

Het Westbroekpark is tot en met 11 september omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant. Dat betekent vele gezellige food trucks in het Haagse park met een breed aanbod voor culinair genieten.

Food Truck Festival TREK is vandaag officieel van start gegaan in het Westbroekpark in Den Haag. Tijdens het festival worden eten, drinken en live muziek gecombineerd met kleinkunst en theater, waarbij TREK voornamelijk een podium biedt aan getalenteerde opkomende muzikanten en kleinkunstenaars. Het festival, dat onder leiding staat van de ‘BurgeRmeester van TREK’, is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden. Den Haag is de laatste locatie die Food Truck Festival TREK aandoet. Voor meer informatie zie: www.festival-trek.nl

Fotografie: Loes van der Kraats