AMF en Slam! Mixmarathon

Amsterdam ArenA 22 en 23 oktober in de ban van de dance.

m_20161022-steve-aoki-slam-mixmarathon-ziggodome-bp-4288

De ADE-week zou niet compleet zijn zonder twee AMF shows in de Amsterdam ArenA. Dit jaar was T-Mobile Presents AMF ArenA een nog groter, mega spectaculair evenement, en het is een overdags feest geworden: vanaf 13:00 uur kon je tot middernacht dansen in de Amsterdam ArenA. Daarna hadden bezoekers de kans om één van de andere AMF-evenementen te bezoeken tijdens de nacht.

Met een groter podium, een spectaculaire show, geweldige special effects, een langer durend feest, en natuurlijk de beste namen. Van Neerland’s grootsten – Afrojack, Armin, Hardwell, om er een paar te noemen – tot buitenlandse sterren als David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike; alle toppers uit de internationale dancescene waren vertegenwoordigd.

Op 23 oktober vond in Ziggo Dome ook de Slam ! Mixmarathon plaats met onder meer Steve Aoki en Sander van Doorn.

Fotografie: Harold Versteeg