Dope D.O.D.

Groningse band terug met overtuigende show in LuxorLive.

 

m_10a

Op 20 oktober stond Dope D.O. D. in LuxorLive. Op doktersadvies moest Dope D.O.D. lid Jay Reaper eventjes rustig aan doen. De oorspronkelijk op donderdag 31 maart geplande show van Dope D.O.D. in Luxor Live moest daarom worden afgeblazen. Op donderdag 20 oktober kwamen ze dus alsnog!

Dope D.O.D. plaatst spanning en gevaar in zowel hun muziek als hun uitstraling. Dit is niet zomaar een Nederlandse band die het probeert te maken in het buitenland, dit is een internationale band die opereert vanuit Nederland.
De Groningse band veroverde met hun mix van dubstep, drum & bass, rave en hiphop niet alleen het Nederlandse publiek. Als voorprogramma van Korn en Limp Bizkit zagen ze plekken op de wereld die voor weinig Nederlandse bands zijn weggelegd. Dope D.O.D. is in muziek en verschijning dan ook niet te vergelijken met iets anders. De band heeft nu een vorm gevonden om de tijd en het gevoel van nu om te zetten in muziek. Dat lieten ze gisteren zien in LuxorLive. @LuxorLive

Fotografie: Rob Herstel Herstelfotografie