Justin Bieber

Justin Bieber tweemaal in GelreDome.

Justin Bieber in het GelreDome in Arnhem [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Justin Bieber in het GelreDome in Arnhem [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Op zaterdag 8 oktober 2016 gaf Justin Bieber het eerste van twee concerten in GelreDome in Arnhem.

Ruim 3 jaar na zijn laatste concert neemt de ‘Bieber Fever’ grote, epidemische vormen aan. Nooit eerder kende de hype rond Biebers recente werk zulke proporties als vandaag. Het #1 album ‘Purpose’ haalde binnen drie weken de platinastatus en bevat met ‘What Do You Mean’, ‘Sorry’ en ‘Love Yourself’ meervoudig platina singles die tegelijkertijd in de top 10 staan. Sterker nog, niet eerder stond een levende artiest met 18 tracks tegelijkertijd in de top 100. Ook wereldwijd verbreekt Justin Bieber alle records met de meeste albumstreams in een eerste week ooit en het album dat in meer dan 100 landen binnenkwam op nummer 1. @GelreDome

Ben je nieuwsgierig naar de foto’s? bekijk dan de fotoserie van fotograaf Harold Versteeg!