Oliver Heldens

Dj/producer lanceert eigen frisdrank ‘Deep Water Sparkling by Oliver Heldens’.

oliver-persfotoolideepwater-1

De Nederlandse DJ en producer Oliver Heldens komt met een eigen frisdrank op de markt: Deep Water Sparkling. Het nieuwe drankje wordt op zaterdag 15 oktober gepresenteerd in de Albert Heijn Vleuterweide in Vleuten. Oliver Heldens is hiermee de eerste DJ die een compleet eigen drank lanceert.

De succesvolle deep – en electrohouse DJ brak drie jaar geleden internationaal door met zijn wereldhit ‘Gecko (Overdrive)’. Remixes van onder andere Coldplay, Robin Thicke, Calvin Harris en Moby volgden elkaar op in rap tempo. Ook richtte Heldens zijn eigen label Heldeep Records op en startte een wekelijkse radioshow ‘Heldeep Radio’. Met zijn kenmerkende deephouse sound is de jonge Rotterdammer een van de meest gevraagde artiesten op dit moment.

Naast zijn authentieke, jonge en frisse persoonlijkheid staat Oliver Heldens ook voor een gezonde leefstijl waarmee hij graag andere jongeren wil inspireren. Vanuit die gedachte ontstond de wens om een natuurlijke en energieke frisdrank te creëren. Met ondersteuning van 128 Brands ontwikkelde Heldens ‘Deep Water Sparkling’; een gezond ‘cool & refreshing’ drankje met natuurlijke fruitsuikers. De drank bevat de smaken vlierbloesem, komkommer en mint en een lichte bubbel. Heldens koos deze smaken persoonlijk uit.

De officiële lancering van ‘Deep Water Sparkling’ wordt zaterdag 15 oktober georganiseerd in Albert Heijn Vleuterweide, de supermarkt die dit jaar gekroond werd tot beste supermarkt van Nederland. Tijdens de instore vindt een meet&greet en signeersessie plaats met fans. Ook kunnen bezoekers tickets winnen voor een exclusief feest met Oliver Heldens tijdens Amsterdam Dance Event. Bij aankoop van vier blikjes Deep Water maakt men kans op twee tickets voor de show in Desmet Studio’s op woensdag 19 oktober. Deze actie loopt van 10 t/m 16 oktober.
De instore is gratis toegankelijk, maar heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar.

De verkoop van ‘Deep Water Sparkling’ start vanaf 10 oktober in Albert Heijn Vleuterweide. Vanaf eind oktober is het drankje ook verkrijgbaar via www.oliverheldensdrinks.com.