Pam Feather

Op vrijdag 4 november a.s. verschijnt de nieuwe EP van PAM FEATHER.

pam

Singer-songwriter en entertainer Pam Feather staat bekend om haar herkenbare stemgeluid, catchy songs en energieke optredens. Ze duikt op jonge leeftijd regelmatig op bij diverse jams
en talentenjachten in Rotterdam. Zo weet ze indruk te maken met haar melodisch uitvoering van het Shakespeare gedicht Shall I Compare. In 2009 komt haar eerste single Phone Call uit, de single wordt direct opgemerkt door Giel Beelen. In 2010 releast ze haar debuutalbum Feather Tales met daarbij de singles Cannot Change The Weather  en You. Ze is o.a. te zien en horen bij GIEL, DWDD, North Sea Jazz en in het voorprogramma van Erykah Badu. Cannot Change The Weather bereikt bovendien de 24e positie in de top 100.

Na een periode van drukte neemt Pam wat gas terug. Hierna brengt ze een aantal nieuwe singles uit, waaronder de single Roller Coaster Ride. Ze tourt door het land met de band Sven Hammond.
Ook stort ze zichzelf op haar studio ondernemen en wil ze ervaringen opdoen buiten het maken van muziek.

Afgelopen jaar heeft Pam de weg naar muziek weer helemaal teruggevonden. Ze werkte aan nieuw materiaal en liet haar muzikale klanken weer klinken tijdens diverse optredens.
Van dit nieuwe materiaal zijn 4 nummers verzameld op een EP met de titel ‘Wish I Never’ welke op 4 november verschijnt.

De gelijknamige single Wish I Never verschijnt op 28 oktober

Bandsamenstelling – Pam Feather live optredens:

Lead vocals:     Pam Feather                Backing vocals:     Vincent Klaiber, Roxanne Jansse
Gitaar:         Robert Sweigman        Drum:             Ilse Hofma
Bas:         Pieter Bakker            Toetsen:         Pim Kamp

www.pamfeather.com