Paul de Leeuw

Paul  de Leeuw- Land van Mij

paul-de-leeuw

Op 31 oktober verschijnt het nieuwe studioalbum van Paul de Leeuw, getiteld “Land Van Mij”. Het album bevat 13 nieuwe nummers met als bonus zes liedjes welke live zijn opgenomen tijdens zijn recente, succesvolle theatershow “Zingen Zolang Het Duurt”. “Land Van Mij” is een typisch Paul de Leeuw album, waarop prachtige en vrolijke  liedjes over thema’s als de liefde worden afgewisseld met nummers over het leven en alles wat daarmee te maken heeft. Songs waarin hij zorg over de toekomst en de wereld van nu uitspreekt, maar waar vrees wordt overwonnen door hoop en liefde. Het album bevat liedjes van de hand van o.a. Coot van Doesburgh, Johan Hoogeboom, Marjan Berk, Humphrey Campbell en Robert Long. Het nummer “Dat Deed Jij” is een duet met zanger/acteur Freek Bartels, met wie Paul tot het einde van dit jaar in het theater te zien is tijdens de voorstelling “Moeders en Zonen”. Het zijn hoopvolle liedjes die afwisselend vrolijk van toon zijn en dan weer nummers met een soort van boodschap daarin verweven. Luister vooral eens naar de tekst van ‘Droomland ‘, een positief liedje over het verlangen naar een plek waar rust is en waar je weer kan dromen in een tijd waarin het negatieve nieuws soms alles lijkt te beheersen. Paul de Leeuw is weer goed op dreef met dit album dat het vooral tijdens de herfst- en feestmaand december goed zal doen, bijvoorbeeld als mooi cadeautje onder de kerstboom.