Elton John

Zanger met Wonderful Crazy Night Tour in Ziggo Dome.

Singer Elton John in ZiggoDome Amsterdam, the Netherlands [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Singer Elton John in ZiggoDome Amsterdam, the Netherlands [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Sir Elton John heeft is een legende met een duizelingwekkend aantal hits op zijn naam, waaronder ‘Your Song’, ‘Rocket Man’, ‘Tiny Dancer’, ‘Candle in the Wind’, ‘Don’t Let the Sun Go Down on Me’ en ‘Circle of Life’. Tijdens zijn tournee – die op 22 november Ziggo Dome aandeed – komen iconische hits en klassieke albumtracks uit zijn vijf decennia omspannende carrière voorbij, maar ook  nummers van Eltons nieuwste album ‘Wonderful Crazy Night’.

Naast de prachtige klassiekers als ‘Your Song’, ‘Candle in the Wind’ en ‘I’m Still Standing’ schreef Elton John ook muziek voor musicals als The Lion King en Aida. Met het nummer ‘Can You Feel The Love Tonight’ won Elton John een Grammy Award.

Fotograaf Harold Versteeg legde het concert op beeld vast. Check de foto’s!