Studio 100 Winterfestival

Verrassingsfeest voor Samson & Gert en hun vriendjes in Ziggo Dome.

m_studio-100-winterfestival-ziggo-_dsc8556

Op 26 en 27 november vierden Samson & Gert, Piet Piraat en zijn vrienden, Maya de Bij, Lolly Lolbroek, Kabouter Plop en zijn kaboutervrienden, Nachtwacht, Prinsessia, Bumba, Ghost Rockers, Mega Mindy, Flin & Flo, de enige echte ROX-auto en natuurlijk Hanne, Marthe en Klaasje van K3 het 20-jarige jubileum van Studio100 in de Ziggo Dome.

Om het feestgedruis in goede banen te leiden, waren er twee enthousiaste presentatoren aangesteld: Soy Kroon in zijn rol als Flo (bekend van de tv-serie Flin & Flo en de RTL-serie Nieuwe Tijden) en RTL Telekids-presentatrice Keet!

Op het Studio100 Winterfestival kon je dansen, meezingen en swingen met de hele familie!

Fotografie: Esmee Burgersdijk