Tiësto

DJ exclusief in Nederland voor jubileumconcerten ‘Don’t Let Daddy Know’

Amsterdam Music Festival 2015

Het wereldwijde dance-concept ‘Don’t Let Daddy Know’ (DLDK) viert het aankomend jaar zijn vijfjarige jubileum, met op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017 twee concerten in Ziggo Dome Amsterdam. Speciaal voor dit jubileum komt the godfather of dance music Tiësto exclusief naar onze hoofdstad.

Het is voorlopig zijn enige optreden in Nederland. Naast Tiësto hebben ook Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, W & W, Showtek, Blasterjaxx, Ummet Ozcan, Headhunterz, Dannic, Sem Vox, Third Party, Mike Williams en Asonn toegezegd een feestje te komen bouwen.

Wat vijf jaar geleden begon op het magische eiland Ibiza, is nu een wereldwijd fenomeen. DLDK heeft duizenden fans over de hele wereld. De reputatie van het dance-merk staat vooral bekend als een die er altijd in slaagt een sfeer van saamhorigheid te creëren, zelfs op de meest kolossale locaties. De mindset van organisatie E&A Events is: ‘alleen het allerbeste voor onze fans’. Voor het vijfjarige jubileum trekt DLDK dan ook het allerbeste uit de kast, waaronder nieuwe stage designs, unieke entertainmentimplementaties en niet te vergeten een top line-up.

Ziggo Dome is meteen de kick-off is van de ‘Don’t Let Daddy Know World Tour 2017’. Daarna strijkt het concept neer in verschillende grote steden over de hele wereld, waaronder Bangkok, Macau, Mumbai, Manchester, Edinburgh, Santiago, Hong Kong, São Paolo, Beijing, Taiwan en meer!

 Kaarten zijn verkrijgbaar op: www.dldk.com

Don’t Let Daddy Know:

Datum: 3 en 4 maart 2017

Tijd: 22:00 tot 06:00 uur

Locatie: Ziggo Dome Amsterdam

Line-up: Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, W & W, Showtek, Blasterjaxx, Ummet Ozcan, Headhunterz, Dannic, Sem Vox, Third Party, Mike Williams, Asonn and more special guests to be announched.

Website: www.dldk.com

Leeftijd: 18+

Foto’s: Harold Versteeg