Myles Sanko

Lovechild of Soul Music pakt BIRD Rotterdam in.

m__gbw3327

Na vorig jaar in BIRD de zaal gerockt (of gesould?) te hebben was Myles Sanko gisteren terug in een volle BIRD.

Deze lovechild of soul music stond met zijn funky, jazzy en vintage soul op festivals en venues over heel de wereld, waaronder een tour met Gregory Porter.

Een nieuw album en een nieuwe tour

In 2014 verscheen zijn tweede album, Forever Dreaming, dat jubelend werd ontvangen en hem op festivals en in venues over heel de wereld bracht, waaronder North Sea Jazz Festival, Into The Great Wide Open, Ronnie Scott’s Jazz Club, The Jazz Café en BIRD. In oktober verscheen zijn nieuwe album ‘Just Being Me’. In BIRD deed hij verschillende songs van dit – volgens eigen zeggen – meer jazzy album. Maar uiteraard kwamen ook de twee vorige albums aan bod tijdens de show. Voor een volle zaal en een enthousiast bracht Myles Sanko een memorabele show met vele hoogtepunten.

Fotografie: Loes van der Kraats