Musical Awards Gala

Televisie in de ban van Musical Awards Gala 2017.

m_IMG_0004b

Het jaarlijks terugkerende Musical Awards Gala zorgde dit jaar voor belangrijke kijkcijfers. Ruim een miljoen kijkers stemden donderdagavond af op de uitreiking van de Musical Awards.

Tijdens het populaire Musical-gala sleepte ‘In de ban van Broadway’ de meeste prijzen in de wacht. De productie van DeLaMar haalde prijzen binnen voor beste actrice (Loes Luca), bijrol (Bianca Krijgsman), beste scenario en beste toneelbeeld.

De tweede plaats was voor Ciske de Rat met drie beeldjes, voor beste grote musical, beste talent (Silver Metz) en beste arrangementen. Het publiek koos The Bodyguard tot beste musical van het afgelopen jaar.

Het beroemde echtpaar Gloria & Emilio Estefan waren aanwezig voor de uitreiking van de prijs voor The Bodyguard als beste musical van het afgelopen. Tevens ter aankondiging van de musical On Your Feet! die vanaf oktober in het Beatrix Theater te zien zal zijn.

Bekijk de foto’s van de awards uitreiking en een selectie van de BN’ers die over de rode loper gingen.

m_Musical_Award_Gala_BeatrixTheater_Utrecht_12012017_Gwendolyne-4362

Fotografie: Anneke Ruys