Jett Rebel

Zijn grootste show tot nu toe in Ahoy.

Jett Rebel in Ahoy [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Jett Rebel in Ahoy [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Muzikale duizendpoot Jett Rebel gaf op zaterdag 4 februari 2017 het grootste concert uit zijn carrière, in Rotterdam Ahoy

Er komt geen einde aan het jongensboek dat Jett Rebel heet. De muzikale duizendpoot speelde de afgelopen jaren elk festival en elke popzaal plat met zijn band, maar kreeg evengoed solo achter een piano concertzalen, schouwburgen en bostheaters stil en kwam tijdens zijn uitverkochte show in de Heineken Music Hall aan een koord uit het plafond neergedaald. Het clubcircuit, de theaters en de HMH hebben één ding gemeen: ze blijken allemaal te klein voor Jett. Op zaterdag 4 februari 2017 kwam een jongensdroom uit en beklom hij  het podium van de Rotterdamse Ahoy.

Tekst: Friendly Fire

Fotografie: Harold Versteeg