Blaudzun

Mooi optreden in Luxor Live.

m_2a

Sinds zijn doorbraak met het album ‘Heavy Flowers’ en opvolger ‘Promises Of No Man’s Land’ stapelen de muziekprijzen zich op in zijn kast en speelt indierockzanger en liedjesschrijver Blaudzun voor volle zalen.

Eind 2016 bracht Johannes Sigmond na een moeilijke periode in zijn leven zijn vijfde album getiteld Jupiter uit: een volwaardig nieuw album maar tevens deel 1 van een drieluik. Met een deels nieuwe band produceerde hij een fris geluid met bariton sax, stuwende drums en melodieuze 80’s gitaren. Volgens de zanger zelf een wuft (licht, luchtig, soms zwoel of frivool) en sexy album. Op drie maart bracht hij deel 2 van de Jupiter trilogie uit en daar hoort natuurlijk een tour bij! Op 16 maart bracht die tour Blaudzun naar Luxor Live! Met een optreden dat stond als een huis! @Luxor Live

Fotografie Rob Herstel Herstelfotografie