Celine Cairo

Singer-songwriter presenteert ‘Free Fall’ in Patronaat.

m_HV20170302 Celine Cairo Patronaat PIX-0060

Betoverende popsongs met veel melancholische en elektronische elementen door Celine Cairo. Met twee succesvolle EP’s op zak (de tweede in samenwerking met Fink), talloze (uitverkochte) shows in Nederland en daarbuiten is het voor Celine Cairo tijd voor een volgende stap. Op 14 december kwam haar debuutalbum ‘Free Fall’ uit via HECTOR Recordings. Ze schreef de nummers in Amsterdam, New York en Los Angeles en belandde uiteindelijk in de studio bij Bill Lefler in Los Angeles. Daar woonde ze zes weken om het album op te nemen. Haar trouwe band kwam overgevlogen en samen vormden ze het geluid van deze plaat. Met haar debuutalbum “Free Fall” laat Celine Cairo haar nieuwe, wijdse sound horen. @Patronaat

Op 2 maart presenteerde ze haar liedjes in het Haarlemse Patronaat.

Fotografie: Harold Versteeg