Lisa Lois

Lisa Lois Sings Adele in Mezz Breda.

m_Lisa-Lois-Sings-Adeletour-Bianca-Dijck-8 1

Tijdens ‘Lisa Lois sings: Adele’ brengt de Nederlandse winnares van X-Factor 2009, die bekend werd dankzij hits als Hallelujah, Promises Promises en Silhouette, een ode aan de Britse ster..

Adele is zonder twijfel één van de succesvolste artiesten van onze generatie met prachtige singles als Chasing Pavements, Someone Like You en Hello. Ook zangeres Lisa Lois is groot fan en beschouwt Adele al jaren als haar voorbeeld.

Dat Lisa Lois vaak wordt vergeleken met Adele beschouwt ze als een compliment. “Des te meer reden om deze shows te spelen”, zegt ze met een knipoog. Nu Lisa zelf druk bezig is met het schrijven van nieuw materiaal, ziet ze dit als een uitgesproken kans om zich te laten horen.

Speciaal voor deze avond slaat ze de handen ineen met gitarist Chris Kikic en samen hebben ze ook een fantastische groep muzikanten bij elkaar verzameld. In Mezz zorgde Lisa voor heel veel genietmomenten met een publiek dat haar op handen droeg.

Fotografie: Bianca Dijck Flits en Klik Photography