Miles Sanko

Soulzanger en songwriter maakt krachtig statement met nieuwe single.

Myles

(foto: Loes van der Kraats)

De in Ghana geboren, Britse soul zanger en songwriter Myles Sanko bracht zijn nieuwe single en video This Ain’t Living uit. De single is afkomstig van zijn onlangs uitgekomen album Just Being Me, waarvan eerder al de gelijknamige single verscheen.

De nieuwste single van Myles Sanko bevat een boodschap die goed past binnen de huidige gebeurtenissen. Het nummer herinnert ons er aan dat er veel meer is dan een ieders eigen wereld en roept op tot dieper nadenken.

This Ain’t Living is afkomstig van het derde album Just Being Me van de Britse zanger. Op dit nieuwe album keert Myles terug naar zijn thuis, met elf nummers over liefde, hoop en politiek, die doen denken aan artiesten als Bill Withers en Bobby Womack. De single is te beluisteren via Spotify, Apple Music, Deezer

Na de wereldwijde release van Just Being Me tourde Myles Sanko door Europa waarbij hij shows speelde in onder meer Duitsland, Spanje en Nederland. Dit jaar wordt zijn Europese tour tour verlengd.