Nik West

Nik West funkt en groovt en overtuigt in BIRD.

m__GBW4314

Op 7 maart gaf Nik West een spetterend optreden weg in BIRD te Rotterdam.

Nik West is een veelbelovende Amerikaanse zangeres en bassiste. Met haar virtuoze, swingende funksound weet West iedereen in haar ban te krijgen. Tijdens haar optredens kan geen enkele funk-fan stil blijven staan. Met haar bijzondere stage presence a la Prince wist Nik West artiesten als Bootsy Collins en Lenny Kravitz te overtuigen.

Zingend, dansend en bass-slappend betrad West het podium van BIRD waar ze met haar swingende grooves iedereen inpakte. Met een optreden dat stond als een huis wist ze alweer een publiek te overtuigen van het feit dat ze bij de allergrootsten in haar genre behoort. Van deze funkdiva gaan we in de toekomst nog veel meer horen!

Fotografie: Loes van der Kraats